Markus Krunegård

Se en intim konsert med Markus Krunegård på Varbergs teater.

Markus Krunegård har turnerat i olika konstellationer genom åren – som frontman i Hets!, Laakso och We Are Serenades – men framförallt som den soloartist vi lärt känna honom som sedan debuten med Markusevangeliet 2008. Under våren får varbergsborna chansen att uppleva Krunegård i en betydligt mer nedskalad tappning än vad vi vanligtvis ser honom i.
”Det blir något annat, att utan sitt gäng "bara" framföra låtarnas hårda kärna utan lull lull och extra allt. Som stand-up comedy, det svåraste och kanske också det ädlaste man kan göra på en scen, minus humor” – Markus Krunegård

Efter ett hyllat femte albumsläpp åkte Krunegård ut på en utsåld höstturné 2014. Turnén dokumenterades och resulterade i miniserien ”Krunegård och Jinder på turné” som sänds på SVT under hösten. Serien uppmärksammades bland annat av DN som ”intressant, och roligt, och spännande. Och helt fantastisk tv”.  Vi ser fram emot att höra Krunegårds pop/rockpärlor som ”Askan är den bästa jorden”, ”Hela livet var ett disco” och ”Jag är en vampyr” i en avskalad tappning på den stämningsfulla Varbergs teater. 

INFO
DATUM: 22 april
TID: 19:00
ARENA: Varbergs Teater
PRIS: 295kr, rabatterat pris på 2A balkong p.g.a begränsad sikt 250kr
ARRANGÖR: Varbergs Kommun, Kultur & Fritid

BILJETTER

Sidan uppdaterad 2016-04-19