Gästhamnar

Sommarboende på västkusten. I Varberg möts rivieran och den bohuslänska klippiga kusten. Lägg till nära mjuka sandstränder, en pittoresk fiskeby eller intill stadskärnan med sommarstadens nöjesliv.

Varbergs gästhamnar har moderniserat sina anläggningar för att möta västkustens båtgäster.

Det är lätt att stanna till med båt i Varberg. Antingen på resan norrut mot Bohuslän eller på väg söderut mot Danmark. Gästhamnarna i Varberg har moderniserat sina anläggningar och har idag hög service med bunkerstationer, nya och välutrustade servicehus med duschar, toaletter och moderna betalningssystem m.m. Hamnarna arbetar mycket med att höja trivselfaktorn.

FYRA GÄSTHAMNAR
Ett par mil norr om Varberg hittar du Bua fiskeläge. Lägg ut kursen på Krokstadsuddes fyr som ligger strax utanför hamnen. Farleden är markerad, vilket gör det lätt att angöra. En väl fungerande hamn med alla faciliteter. Väljer du Getteröns småbåtshamn har du nära till fina badstränder, en trevlig krog, strövområden och täta båtturer till Varbergs stadskärna. Bara 100 m från hamnen ligger en välutrustad marina. Lägger du till i Varbergs innerhamn har du hela sommarvarbergs utbud inpå knuten med massor av evenemang, upplevelser och ett pulserande nattliv. I söder har du Träslövsläge. Här hittar du en av de få kvarvarande och fortfarande levande fiskelägena i Sverige. Pittoreskt och mysigt med restaurang, glasscafé m.m.

Ring och boka plats i gästhamnarna.


GETTERÖN MARINA

Getterön Marina ligger vid Klöven. Trailerramp, mastkran, bunkerstation med drivmedel, båttillbehör. Serviceanläggning, servering och badplats. Livsmedel 1 km. Ställplatser för husbil precis vid vattnet så dina vänner med husbil kan hälsa på när du är gäst i hamnen. Gratis wifi. Buss och båt till centrum (3,5 km) under sommaren. Getteröns småbåtshamn är tilldelad Blå Flagg för 2015.

TEL: 0340-849 80
Epost info@getteronmarina.se
Getterön Marina


VARBERGS INNERHAMN
Gästhamnen i centrum. Serviceanläggning med tvättstuga. Minilivs, servering och badplats. (Blå Flagg)

TEL: 0709-965770
Varbergs innerhamn


TRÄSLÖVSLÄGES FISKELÄGE
Hamn 7 km söder om Varbergs centrum. Trailerramp, mastkran, bunkerstation med drivmedel. Serviceanläggning med tvättstuga och bastu. Servering, badplats och minigolfbana. Livsmedel 1 km. 

TEL: 0340-670707, 0705-84 01 02
Träslövsläge fiskeläge


BUA
Hamn 24 km norr om Varberg. Trailerramp, husbilsuppställning, båt- och mastkran, restaurang,24 km norr om Varberg. Trailerramp, husbilsuppställning, båt- och mastkran, restaurang, kiosk. Serviceanläggning med tvättstuga. Livsmedel 500 m. Bensin och diesel, badplatser, båtturer till Nidingen och fisketurer. 

TEL: 0340-66 16 02
www.batfjordenshamn.se

Sidan uppdaterad 2015-06-15