Torget i Varberg

Varbergs stadskärna utgår från torget och kyrkan. Varje onsdag och lördag året om blommar torget upp med ett färgsprakande utbud. 

TORGHANDEL
Varberg har ett av Sveriges största torg. I Varbergs unika stenlagda centrum strosar du lätt mellan shoppingstråken. Allt på behändigt gångavstånd.Varbergs torghandel anses av många vara landets bästa! På gatorna runt torget finns ett 10-tal caféer, restauranger och pubar att välja mellan.
Läs mer om torghandeln

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR.....
Under sommarmånaderna fördubblas befolkningen i staden. Och temperaturen stiger. En solig dag gör du de bästa köpen i den svala morgontimman. Kanske lite färska jordgubbar till frukosten eller för att ta med till stranden. På sommaren är det full fart på torget redan tidigt på morgonen. Torghandlarna dukar upp varje onsdag och lördag. Är du intresserad av att själv visa dina produkter på torget?

HELA ÅRET
Torget och stadens butiker erbjuder shopping året om. Under vintern är torghandeln igång som vanligt på onsdagar och lördagar. Under december månad förvandlas torget till en mysig julstad av julbodar med tomtar, glögg och pyssel. Torget ger en härlig vinterkänsla.

TORGKNALLE
Vill du sälja något på torget kontaktar du kommunens torgvärd >>

Sidan uppdaterad 2016-04-21


Varbergs torghandel

Varbergs torghandel

Två dagar i veckan, onsdag och lördag, året om är det torghandel i Varberg. En gammal tradition som lever kvar än idag! 

Smaka på torghandeln

Smaka på torghandeln

Två dagar i veckan blommar Varbergs omtyckta torghandel ut.